Tuinaanleg

Tuinaanleg in de beste kwaliteit!

Hoveniersbedrijf W.P. Folkerts uit Workum staat garant voor exclusieve tuinen. Exclusief betekent voor W.P. Folkerts dat er geen enkele concessies wordt gedaan aan de kwaliteit. Alleen het beste is voor hem goed genoeg. In de aanleg komt dan onder meer tot uitdrukking in een uitvoerige grondbewerking en bemesting. Bij materiaalkeuze is bijvoorbeeld rubber folie voor vijvers de standaard. Pergola’s en beschoeiingen zijn veelal van hardhout. Ook worden er zoveel mogelijk materiaal uit de oude tuin opnieuw gebruikt. Grond voor bijvoorbeeld ophogingen en tegels voor afscheidingen. Door de creatieve toepassingen van het oude materiaal behaal je gemakkelijk het gewenste resultaat waar de klant erg blij mee is. De gedachte hierachter is dat de klant zo veel geld kan besparen: “Waarom iets nieuws aanschaffen, wanneer je met het oude resultaat hetzelfde effect bereikt?” Dit kunt u natuurlijk terug vinden in het eind resultaat van de opgeleverde tuin.

 

Hoveniersbedrijf W.P. Folkerts te Workum, Friesland

Hoe wordt er te werk gegaan?

Een tuin aanleggen doe je natuurlijk niet zomaar, er komt heel wat bij kijken. Als eerste worden de wensen van de klant vast gesteld en in kaart gebracht. Aan de hand hiervan kan er een tuinontwerp worden gemaakt, het uitgangspunt van iedere tuin. U kunt deze door ons laten maken of door een andere tuinontwerper. Uw wensen staan hierbij centraal! Denk hierbij aan de stijl die u mooi vindt of welke sfeer uw tuin moet uitademen. Misschien wilt u een onderhoudsvrije tuin of ligt de nadruk op een kindvriendelijke tuin? Misschien heeft u ruimte voor een groot terras of wilt u meerdere zithoeken, het kan allemaal!

Wanneer het ontwerp door de klant is goed gekeurd, kan er met de aanleg worden begonnen. De aanleg of renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg.  Voor een goede ondergrond betekent het soms dat de hele tuin eerst overhoop moet worden gehaald. Het kan zijn dat deze moet worden aangevuld met nieuwe grond. Gelukkig is in de meeste gevallen een goede bemesting meer dan voldoende. U begrijpt dat een goede kwaliteit van de grond de basis is van een mooie tuin!  Hoveniersbedrijf W.P. Folkerts maakt alleen gebruik van duurzame materialen en staat garant voor de kwaliteit! Daarom bieden we u een 100% klanttevredenheidsgarantie en worden gebrekkige materialen kosteloos door ons vergoed!

Hoveniersbedrijf W.P. Folkerts wil eigenlijk alleen het beste voor zijn klanten: “Ik hoef eigenlijk geen reclame te maken, want mijn aangelegde tuinen zijn de beste reclame die je maar hebben kunt!” Om u een goeie indruk te geven hebben we van een aantal tuinen het hele proces, van tekening tot de opgeleverde tuin, in beeld gebracht. Bekijk bij onze recente tuinvoorbeelden enkele projecten.

Ik wil een afspraak maken!

Wilt u ook graag een droomtuin?

Wacht dan niet langer en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Bekijk hier enkele aangelegde tuinen